HER PAZAR ÇOCUKLARLA  “HARİKALAR MUTFAĞI”

HER PAZAR ÇOCUKLARLA  “HARİKALAR MUTFAĞI”

2503
0
Paylaş

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Harikalar Mutfağı” çocuk oyunu ile her pazar Nurol Kültür Merkezi (Oasis AVM) sahnesinde çocuklarla buluşuyor.

B.B.Ş.T. 2019 kış sezonunda yaklaşık beş bin çocuğa “Çizmeli Kedi” oyunu ile ulaşmıştı. 8 Aralık’ta ilk gösterimi gerçekleşecek yeni çocuk oyunu “Harikalar Mutfağı” 2020 yılı kış aylarında da her pazar saat: 14.00’de Nurol Kültür Merkezi’nde (Oasis AVM) gösterimde olacak. 

Haluk Işık-Ege Işık’ın yazdığı Harikalar Mutfağı’nın yönetmenliğini yapan Duygu Cindoruk oyunla ilgili şu bilgileri verdi:

“Bu eğlenceli müzikli çocuk oyununda; baş kahramanlarımız olan aşçılar Gümüşkepçe ve Kırıkçatal’ı farklı sorunlarla mücadele ederken izliyoruz. Sahibi olduğu Çocuk Evleri  için en güzel yemekleri yapacak aşçıyı arayan Bayan Gülücük’ün gelişiyle ortalık karışıyor. Hikayenin seyrini etkileyen bilmiş fare Kazmadiş ve saf kedi Yorgunpençe’nin kovalamacalarının, dostluğa dönüştüğüne ve her işte olduğu gibi yemek pişirirken de işini severek yapanın başarıya ulaştığına şahit oluyoruz.”

HARİKALAR MUTFAĞI

Haluk Işık-Ege Işık’ın yazdığı oyunun yönetmenliğini Duygu Cindoruk, yönetmen yardımcılığını Cansın Yunt yapıyor.

Oyuncular : Yerkan Kahraman, Oğulcan Çelik, Cansın Yunt, Ziba Türk, Sertaç Aydın.

Dekor: Kader Aktü- Serkan Aktü
Müzik: Deniz Doğançay
Işık : Murat uzun

Genel Sanat Yönetmeni: Hüseyin Akşen

Paylaş
Önceki İçerikÇOCUĞUNUZUN SAĞLIĞI İÇİN AŞI TAKVİMİNİ TAKİP EDİN
Sonraki İçerikSOFRANIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ “TAVUK SUYU ÇORBA”
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.