BALIKÇI ANISINA RESİM SERGİSİ

BALIKÇI ANISINA RESİM SERGİSİ

12397
0
Paylaş

Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın 47. ölüm yıldönümü dolayısıyla Bodrum Kent Konseyi Görsel Sanatlar Çalışma Grubu tarafından balıkçı anısına karma resim sergisi açıldı.

 

Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan Halikarnas Balıkçısı anısına resim sergisinin açılışına Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ile Önder Batmaz, Bodrum Kent Konseyi Görsel Sanatlar Çalışma Grubu, eser sahipleri ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Bodrum Kent Konseyi Görsel Sanatlar Çalışma Grubu sanatçılarından Bünyamin Pehlivan, Halikarnas Balıkçısı’nın her şeyden önce bir sanatçı olduğunu ve bu karma sergiyi de onun anısına açtıklarını söyledi. Pehlivan, resim sergisine ev sahipliğini yapan ve çalışma gruplarına destek veren Bodrum Belediyesi’ne sanatseverler adına teşekkür etti.

Sergi açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ise bir Bodrum aşığı olan Halikarnas Balıkçısı’nı her yıl saygı ve özlem ile andıklarını belirtti. Çakaloğlu, balıkçının anısına düzenlenen karma resim sergisinde görücüye çıkan eserleri yapan ressamlara emekleri ve Cevat Şakir Kabaağaçlı’ya duydukları saygı için teşekkür etti.

Belediyenin destekleri ile açılan, Bodrum Kent Konseyi Görsel Sanatlar Çalışma Grubu üyesi 13 sanatçının eserlerinin bulunduğu “Halikarnas Balıkçısı Anısına Resim Sergisi” 25 Ekim 2020 tarihine kadar Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Paylaş
Önceki İçerikMUÇEP BU KEZ GÜMÜŞLÜK İÇİN KOLLARI SIVADI
Sonraki İçerikSİRKENİN AZ BİLİNEN 7 ÖNEMLİ FAYDASI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.