BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ

2049
0
Paylaş

Bodrum Belediyesi çocuklara çevre bilinci eğitimlerine başladı. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma Kontrol ve Temizlik İşleri Müdürlüğü “Bodrum’da Doğa Kazanacak” sloganı ile başlattığı “Çevre Temizliği Kampanyası” kapsamında öğrencilere çevre bilinci eğitimleri vermeye başladı.

Bodrum Yarımadası genelindeki tüm ilk, orta ve lise okullarında verilecek olan eğitim programı, çevreye duyarlı olma bilincini oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla başlatıldı. Eğitim programı, Çevre Mühendisi ve Atık Yönetim Şefi Nilay Karamustafaoğlu tarafından veriliyor.

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’ndan başlatılan eğitimde, eğitmen Nilay Karamustafaoğlu öğrencilere, çevrenin ve doğanın korunmasının sadece evimizin ve okulumuzun temiz tutulması ile sınırlı olamadığını belirterek çevre, hava ve gürültü kirliğini örneklerle anlattı.

Slayt gösteriminin de yapıldığı eğitim programında öğrencilere katı atık, geri dönüşüm ve sıfır atık uygulamaları hakkında örnekler de gösterildi.

Eğitim programı öğrencilerin “Çevre Andı”nı okumaları ile sonlandırıldı. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ise öğrencilere “Doğa Kazanacak” yazılı bez çantalar hediye ettiler.

Paylaş
Önceki İçerikÖĞRENCİ VE VELİLER! DAVETLİSİNİZ
Sonraki İçerikBODRUM DOKUSUNA AYKIRI YAPILARA GÖZ AÇTIRILMAYACAK
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.