BİR DEMET UMUT OLDULAR

BİR DEMET UMUT OLDULAR

3385
0
Paylaş

Doğu ve Güney Doğu’da iklim şartları ve ekonomik şartlar nedeni ile eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilerin, daha eğitimlerini sürdürebilmelerine destek amacı ile kurulan “Bir Demet Umut Derneği”nin gecesi, dün gece Gündoğan Casa Costa Otel’de gerçekleşti.

Ünlü işletmeci Erkan Kara’nın Ana Sponsorluğunda gerçekleşen davette, derneğin kurucu başkanı Mehmet Köymen 2019 Summer Haute Couture koleksiyonunu sergilerken, Uğur Batur ise Müzayede gerçekleştirdi. 

Cemiyet ve sanat dünyasından bir çok ünlü ismin ağırlandığı gecede, Beril Akçay, Aysel Akçay, Ömer Üründül, Ali Uğur Akbaş, Yeliz Yeşilmen, Sema Çelebi, Canan İmer, Buket Taşdelen,  Beril Çavuşoğlu, İnci Gazioğlu, Türkan Gürsel, Ayşegül Kayabay, Kenan-Gül Erçetingöz ve Burak Kut gibi isimler de önce müzayedeyi sonra defileyi izlediler.

Paylaş
Önceki İçerikSILA HASRETİ BODRUM’DA DİNMEDİ
Sonraki İçerikKRİPTO PARASINA GOLF TURNUVASI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.