BODRUM DAYANIŞMA HAREKETİ’NDE BULUŞTULAR
Bodrum, TED Bodrum Koleji Dayanışma Hareketi’nde buluştu.
Sosyal konulardaki duyarlılığıyla, Bodrum’da öne çıkan okullardan TED Bodrum Koleji, 6 Şubat depreminin yıkıcı etkisinin çocukların eğitim hayatlarını etkilememesi hedefi ile Bodrum Dayanışma Hareketini başlattı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle çok sayıda çocuk anne ve babasını kaybetti. TED Bodrum Koleji, ailesini kaybeden bu çocuklara yardım eli uzatmak amacıyla tüm Bodrum’u “Dayanışma Hareketi”ne destek olmaya çağıran TED Bodrum Koleji, başta Zülfü Livaneli, Grup Gündoğarken, Suzan Kardeş, Jehan Barbur, Olgun Şimşek, Gürkan Uygun, Aykut Gürel ve Dj Mert Levent’in katılımıyla bir konser organize etti.
Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının gönüllü katılımları ile başlayan ve giderek büyüyen dayanışma hareketine Bodrum’da yaşayan binlerce hayırsever bilet alarak destek oldu. Konseri izlemeye gelen yaklaşık 1.500 kişi de bu yardım gecesinde aileleri ve çocuklarıyla doyasıya eğlendiler.
Ünlü isimlerin TED Bodrum Koleji’nde sahne aldığı dayanışma konserinin tüm geliri depremde anne babasını kaybeden çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Türk Eğitim Derneği’nin “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyasına bağışlandı.
“Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyası ile ebeveyn kaybı yaşayan ve sayıları binlerle ifade edilen çocukların gelecek için yeniden umut taşıyabilmeleri hedefleniyor.

























































