Bodrum Sağlık Vakfı 5. İyilik Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

Bodrum Sağlık Vakfı 5. İyilik Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

4021
0
Paylaş

Bodrum Sağlık Vakfı, toplumsal dayanışmayı büyüten ve gönüllülüğün gücünü öne çıkaran İyilik Şenliğini bu yıl beşinci kez düzenliyor. Şenlik, 19 Ekim 2025 Pazar günü saat 11.00’de Inspera Bodrum ev sahipliğinde kapılarını açacak.

“Ben’den Biz’e” Temasıyla Dayanışma Vurgusu

Bu yıl “Ben’den Biz’e: Küçük Adımlarla Büyük Değişimlere” temasıyla gerçekleştirilecek şenlik, bireysel katkıların nasıl kolektif iyiliğe dönüşebileceğini gösterecek. Katılımcılar, gönüllülüğün birleştirici gücünü deneyimleme fırsatı bulacak.

Gelir Özel Gereksinimli Bireyler İçin Kullanılacak

Etkinlikten elde edilecek tüm gelir, özel gereksinimli bireylerin eğitim, sağlık ve rehabilitasyon süreçlerine doğrudan katkı sağlayacak. Her bir stant satışı ve bağış, engelsiz bir gelecek için önemli bir adım olacak.

Atölyeler, Stantlar ve Uzman Konuşmacılar

Şenlik programında, yerel üreticilerin ve sivil toplum kuruluşlarının stantlarının yanı sıra; ruh, beden ve zihin sağlığını destekleyen interaktif atölyeler yer alacak. Ayrıca alanında uzman konuşmacılar, katılımcılara ilham veren sunumlar yapacak.

Hülya Kocadon

Bodrum Sağlık Vakfı’ndan Dayanışma Mesajı

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kocadon, şenliğin amacını şu sözlerle özetledi:
“İyilik Şenliği ile hem toplumsal dayanışmayı büyütmek hem de elde edilen gelirle özel gereksinimli bireylere destek olmayı hedefliyoruz. Her bir katkı, küçük bir adımdan büyük bir değişime dönüşebilir.”

Paylaş
Önceki İçerikDİJİTAL MECZUP
Sonraki İçerikArmada Praxis Yalıkavakspor Altyapıda Büyüyor: Hedef 200 Sporcu
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.