BODRUM’DA ÜNLÜLERE YAZA MERHABA PARTİSİ

BODRUM’DA ÜNLÜLERE YAZA MERHABA PARTİSİ

1604
0
Paylaş

 

Beymen ve LOEWE,  Beymen Mandarin Oriental Bodrum‘da 22 Haziran Perşembe günü düzenlenen özel bir davetle yaza merhaba dedi. Otelin büyüleyici sahilinde konumlanan Beymen Mandarin Oriental, moda tutkunlarını dünyanın en gözde lüks markalarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Gecenin öne çıkanları arasında DJ Fiona Zanetti‘nin müzikleri, Lucca’nın partiye özel hazırladığı lezzetli ikramları ve kokteylleri yer aldı. Geceye, LOEWE Paula’s Ibiza 2023 Koleksiyonu’ndan farklı görünümler tercih eden Ece Sükan, Hande Can ve Gizem Sarı Tekin’in yanı sıra aralarında Ayşegül Dinçkök, Daphne Behar, Marcel Behar, Ebru Kohen, Selma Türkeş, Su Ela Lodrik, Aylin Saruhan, Ece Nayman, Zeynep Yılmaz, Begüm Kıroğlu ve Aslı Pamir’in de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

LOEWE Paula’s Ibiza 2023 Koleksiyonu, geçmişte dünyanın dört bir yanındaki sanatçı ve müzisyenleri buluşturan Ibiza Old Town’ da yer alan ikonik Paula’s butiğine atıfta bulunarak Balear Adaları’nın özgür ruhunu Bodrum’a taşıyor. Koleksiyon, doğanın içindeki neşeli ada ruhunu yakalarken güneşli anlara yolculuğa çıkarıyor. LOEWE’nin Paula’s Ibiza 2023 Koleksiyonu, 15 Temmuz tarihine kadar Beymen Resort Mandarin Oriental‘in pop-up alanında sergilenecek.

Paylaş
Önceki İçerikTÜRKİYE’NİN İLK LİTYUM BATARYALI ARACI BODRUM’DA
Sonraki İçerikKARPUZ TÜKETMENİN 7 ÖNEMLİ KURALI!
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.