DAMLA VE YUSUF İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

DAMLA VE YUSUF İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

4162
0
Paylaş

Bodrumlu İpek ve Erdal Diken, iki ay arayla ikinci düğünlerini Ortakent Müsgebi Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Ağustos ayında oğulları Ege Diken’i dünya evine uğurlayan İpek-Erdal Diken çifti, bu kez de kızları Damla için bir eğlence düzenlediler.

İpek-Erdal Diken’in Müzik Öğretmeni olarak görev yapan Kızları Damla Diken ile Antalya-Belek’li Habibe ve Mustafa Aydın’ın oğulları Twich.tv’de Mirliva isimli kanal içerik sağlayıcısı Yusuf Aydın’ın evlilik öncesi eğlencesine katılan yaklaşık 500 kadar davetli, gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftin “Aşkla el ele yürüdüğümüz bu yolda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” diyerek davet ettiği Bodrum’lu aile, dost ve akrabalarından oluşan davetliler, Bodrum yöresine özgü oyunlarıyla sahneyi doldurdular.

Nikah fotoğrafları için Yalıçiftlik sahilinin en gözde mekanı olan Ma’kara’yı tercih eden Damla Diken ve Yusuf Aydın, Bodrum’da düzenlenen davetin ardından Antalya Belek’te bulunan Belek Beach Park’ta düzenlenen nikah merasimi ile dünya evine girdiler.

Bursa Doğa Koleji’nde Müzik öğretmenliği yapan Damla Diken ile asıl mesleği avukatlık olan Yusuf Aydın, Twich.tv üzerinde Mirliva kullanıcı adıyla açtığı kanalında simülasyonlar ve çeşitli oyunlarla ilgili yorumlar ve anlatımlar yapıyor. Antalya’da evlenen, Bodrum’da düğün yapan genç çift, yaşamlarına Bursa’da devam edecekler.

Paylaş
Önceki İçerikGEZİCİ SAHNE İLE SEZONU MUMCULAR’DA AÇTILAR
Sonraki İçerikBODRUM EFSANELERİ 5 DİLDE YAYINLANDI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.