5. Bodrum Sanat Fuarı 25 Ağustos Pazar günü sona eriyor, 40 galeri ve 500 sanatçının eserleri Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde 14:30-20:30 saatleri arasında görülebilir.
Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde Mustafa Akkaya’nın “Enkaz”, Murat Taner’in “Tek Perde”, Mine Zereyalp’ın “Hubristik”, Orçun İlter’in “Suyun Çekimi” solo sergilerini bu hafta bitmeden görün, solo sergiler 29 Ağustos’a kadar devam edecek.

SÖYLEŞİ: Arkeolog Dr. Bekir Özer ile “Dünden Bugüne Zirvelerin ve Taşların Efendisi Lelegler” konulu söyleşi 27 Ağustos Salı, 21:00’da Dibeklihan’da…

HAL-BU-Kİ Hanefi Yeter’in solo sergisi Anna Laudel Bodrum Zai Galeri’de 8 Eylül’e kadar izlenebilir.
29 Ağustos Perşembe, 22:00’da Zuhal Olcay ve 30 Ağustos Cuma 90’lar Nostalji ile vokalde Asya ve saksafonda Kürşat Başar 22:00’da Zai sahnede.

30 Ağustos Zafer Bayramı Dibeklihan’da tam bir zafer havasında kutlanacak. Mustafa Kemal Ulusu ile “30 Ağustos Başkomutanı Mustafa Kemal’i Atatürk’ümüzü tüm insani yönleriyle tanımak ister misiniz?” konulu Söyleşi ve İmza Etkinliği 30 Ağustos Cuma, 21:00’da Dibeklihan’da Orhan Kemal Meydanı’nda.
31 Ağustos Cumartesi akşamı Dibeklihan’da Eylül ayı sergilerinin toplu açılışı

Ali Elmacı, Hepimiz Vampiriz Birimiz Hariç IV, Pilevneli Yalıkavakyapılacak. Sanatçılar ve detaylar için Dibeklihan instagram sayfasını ve dibeklihan.com internet sitesini takipte kalın.
OFİStik İşler’in Deprem temalı Genç Sinema Projesi’nin BURADAYIZ adlı kısa filmi gala gösterimi 1 Eylül Pazar, 19:00’da Oasis Cinemarine Sinemaları’nda.

Arik Levy’nin “The Beauty of the Other” adlı kişisel sergisi PİLEVNELİ Yalıkavak’da 8 Eylül tarihine kadar izlenebilir. Sergide bulunan 25 eser ve duvar resimleri ile yaratımın kontrol dışı bir süreç olduğunu vurgulayan multidisipliner sanatçı Arik Levy, yeni eserleriyle izleyicileri yüzeyin altını araştırmaya, “öteki /diğeri” kavramlarını estetik, sosyolojik ve bireysel açılardan yeniden düşünmeye davet ediyor.

PİLEVNELİ Yalıkavak, Türkiye’den ve farklı ülkelerden 22 sanatçı ve bir sanatçı ikilisinin eserlerinden oluşan grup sergisine ev sahipliği yapıyor. Tekniklerin çeşitliliği, sanatçıların son dönemde seçtiği temalar ve içerikler, görsel dillerinin çeşitliliği anlamında da izleyiciyi zenginleştiren grup sergisinde Bora Akıncıtürk, Rasim Aksan, Nevin Aladağ, Adrian Altıntaş, Refik Anadol, Banu Anka, André,Butzer, Johan Creten, Hüseyin Çağlayan, Ali Elmacı, Hell Gette, Kevin Francis Gray, Mehmet & Kazım, Daniel Knorr, Gary Lang, Arik Levy, Julian Mayor, Frank Nitsche, John Newsom, Serkan Sarıer, Defne Tesal, Tarık Töre, Yuşa Yalçıntaş’ın eserleri 8 Eylül’e kadar izlenebilir.

































