İLK GALİBİYET SON ANDA KAÇTI

İLK GALİBİYET SON ANDA KAÇTI

2389
0
Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde Bodrum’un temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, mücadelelerine devam ediyor.

TBF Kadınlar Süper Ligi, 14. Hafta mücadelesi kapsamında Canik Belediye Spor ile karşılaşan Kırçiçekleri, seyicisine heyecanlı bir maç izletti. Maçın başından sonuna kadar heyecanın dorukta olduğu Maçta Binnaz Karakaya Spor Salonu’nu dolduran iki yüz’e yakın seyirci kırçiçeklerine durmadan destek verdi.

Orhan Hekimoğlu, Halil Erkoç ve Hakan Gerey’in hakemi oldukları maçın ilk anlarından itibaren hızlı başlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol, ilk iki periyotu önde tamamlayarak, maçın ilk yarısında 45-41 galip olarak soyunma odasına gitti. Maçın başından sonuna kadar karşılıklı ataklarla gelişen ve sayı farkının az olmasından dolayı heyecanın dorukta olduğu maçta 3. periyotu 61-56 önde geçen Canik Belediyespor, Kırçiçeklerine şans tanımadı. ikinci yarının son dakikasına girildiğinde aradaki sayı farkını kapatarak 1 sayı öne geçen Kırçiçekleri Maçın son 40 saniyesinde rakip oyuncuya yaptığı basket faul ile rakibine 3 sayı vererek 2 sayı öne geçmelerine neden oldu. 73-75 geride ve top avantajıyla 40. saniyeye giren Kırçiçekleri, rakip potaya giderken top kaybı yaşayınca, rakip son basketini de Kırçiçeği potasına attınca maç 73-77 Canik Belediyespor’un oldu.

Taraftarın büyük tezahüratıyla destek verdiği ve ilk galibiyete bu kadar yakınken maçı alamaması, tribünlerde üzüntü yarattı. Bodrum’un temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı 20.01.2019 tarihinde oynanacak olan 15. hafta maçında Akatlar Spor Ve Kültür Kompleksi’nde İstanbul’un güçlütemsilcisi Beşiktaş ile karşılaşacak.

Paylaş
Önceki İçerikSÖMESTR TATİLİNDE ÇOCUKLAR OASİS’TE COŞACAK!
Sonraki İçerikDENİZİN KIZLARI MORAL DEPOLADI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.