İngiltere’nin önde gelen üniversiteleri, 30 Eylül’de TED Bodrum Koleji’nde düzenlenecek Education UK Days ile lise öğrencileri ve velilerle buluşacak.
Bodrum’daki lise öğrencileri ve veliler, 30 Eylül’de TED Bodrum Koleji’nde düzenlenecek Education UK Days kapsamında İngiltere’nin önde gelen üniversitelerinin temsilcileriyle bir araya gelecek.
İngiliz üniversiteleri Bodrum’da öğrencilerle buluşacak
Bodrum, uluslararası yükseköğrenim fırsatlarına yönelik önemli bir eğitim buluşmasına ev sahipliği yapacak. İngiltere’nin önde gelen üniversiteleri, 30 Eylül 2026 tarihinde TED Bodrum Koleji’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Education UK Days kapsamında ilk kez Bodrum’da öğrenciler ve velilerle bir araya gelecek.
Etkinlik, yalnızca TED Bodrum Koleji öğrencilerine değil, Bodrum’daki tüm lise öğrencileri ve velilerine açık olacak.
Üniversite temsilcileriyle birebir görüşme imkânı
Education UK Days kapsamında öğrenciler ve veliler, üniversite temsilcileriyle doğrudan görüşerek merak ettikleri konularda bilgi alabilecek.
Katılımcılar; akademik programlar, üniversite kabul koşulları, başvuru süreçleri ve burs olanakları hakkında yetkililerden bilgi edinme fırsatı bulacak.
Uluslararası eğitim planlayan öğrencilere yönelik
Etkinlik, İngiltere’de üniversite eğitimi planlayan lise öğrencilerine farklı üniversiteleri aynı ortamda tanıma ve doğrudan üniversite temsilcileriyle iletişim kurma imkânı sunacak.
TED Bodrum Koleji tarafından öğrencilerin uluslararası yükseköğrenim fırsatlarına erişimini desteklemek amacıyla düzenlenecek etkinlik, 30 Eylül 2026’da TED Bodrum Koleji’nde gerçekleştirilecek.
Etkinliğe katılım kontenjanla sınırlı olacak.
Katılım için kayıt yapılması gerekiyor.































