KONTROLLÜ NORMALLEŞME’DE “EVET” DEDİLER

KONTROLLÜ NORMALLEŞME’DE “EVET” DEDİLER

4773
0
Paylaş

Bodrum’un en büyük iletişim, medya pazarlama ve reklam ajansı olan May Ajans’ın Kurucusu, Ayşegül Ülkü’nün oğlu, May Ajans’ın Başkanı Mehmet Kılınç ve Bodrum’lu Hatice ve Şükrü Uysal’ın güzel kızları Pelin Uysal, geçtiğimiz gün düzenlenen bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Mehmet Kılınç’ın sınıf arkadaşı Semih Gündoğdu’nu sahibi olduğu Göltürkbükü’nde bulunan Selvi Beach’te gerçekleşen nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliğini Gülşah Dilitalı ve Can Demir yaptı. Gün batımında iskele üzerinde hazırlanan özel alanda gerçekleşen nikahı davetliler kumsaldan izlediler. Daha sonra çimenler üzerinde yapılan platformda ilk danslarını yapan Kılınç çifti, daha sonra pisti davetlilerle birlikte paylaştılar.

Yaklaşık 2 yıl önce nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Pelin Uysal ve Mehmet Kılınç, Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıldan bu yana erteledikleri düğünlerini kontrolü normalleşme kurallarına uyarak, gerçekleştirdi. Maske Mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşen seremoninin organizasyonu ise Gül Pelin Küçükkayıkcı’nın sahibi olduğu Pelince Organizasyon tarafından gerçekleştirildi.

 

 

 

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM’DA “AÇIK ATÖLYE GÜNLERİ” 
Sonraki İçerikKADINA ŞİDDETE ‘SANATSAL YAKARIŞ’
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.