METEOROLOJİ UYARDI “ŞİDDETLİ YAĞIŞ”

METEOROLOJİ UYARDI “ŞİDDETLİ YAĞIŞ”

2602
0
Paylaş

 

Bodrum Kaymakamlığı, Meteorolojiden yapılan şiddetli yağış uyarısını basın bülteni olarak servis etti. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama şu şekilde;

“METEOROLOJİK UYARI
(MUĞLA’DA BEKLENEN ÇOK KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLARA DİKKAT!)
Başlama Zamanı :05.01.2021 00:00 TSİ
Bitiş Zamanı :05.01.2021 18:00 TSİ
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Muğla’da beklenen gök gürültülü
sağanak yağışların, bu gece saatlerinden itibaren yarın (05.01.2021 Salı) akşam saatlerine
kadar kuvvetli (21-50 kg/m2) ve çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum oluşma riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Paylaş
Önceki İçerikMUĞLA VE EGE TÜRKÜLERİ YENİDEN HAYAT BULDU
Sonraki İçerikBU BELİRTİLER 1 AYDAN FAZLA DEVAM EDERSE DİKKAT!
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.