NAMAĞLUP ÜNVANINI BODRUM’DA BIRAKTI

NAMAĞLUP ÜNVANINI BODRUM’DA BIRAKTI

2688
0
Paylaş

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, maç öncesine kadar namağlup olan rakibi Utaş Uşakspor’u 2-1 mağlup etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 12. Hafta karşılaşmasında Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yeşil beyazlı ekip, Göksu Türkdoğan’ın her iki devrede attığı goller ile 2-1 mağlup etti. Utaş Uşakspor’un tek golünü ise Murat Gürbüzerol atarken, Özgen Erdem dakika 90’da ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bodrumlu futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, emekli vali Vehbi Havuç ile birlikte yaklaşık 4 bin kişi izledi. Utaş Uşakspor taraftarları ise maçtan 2 gün önce ilçe güvenlik kurulunun aldığı karar nedeniyle karşılaşmaya gelmedi.

B.B.Bodrumspor özellikle karşılaşmanın ilk yarısında Utaş Uşaksspor kalesinde çok sayıda pozisyona girerken, karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 27 de gelişen Bodrumspor atağında Harun’un ara pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Göksu’dan önce Utaş Uşakspor kalecisi Ersin topu yakaladı.

Dakika 33’de gelişen Bodrumspor atağında Harun Kavaklıdere’nin pasıyla topla buluşan Cem Ekinci’nin şutu az farkla auta çıktı.

Dakika 43’te gelişen Bodrumspor atağında, Seyid sağ kanttan kale çizgisine kadar indi, Seyid’in ortasında Göksu’nun vuruşu ağlarla buluştu. (1-0)

Dakika 56’da Uşakspor’un kullandığı korner vuruşu sonrasında Tayfur’un kafa vuruşunda kaleci Fırat topu uzak köşeden uzanarak kurtardı.

Dakika 62’de gelişen Bodrumspor atağında Harun’un uzaktan sert şutunu kaleci Ersin son anda kornere çeldi.

Dakika 64’te Bodrumspor’un sağ köşe direğinden kullandığı korner vuruşu sonrasında Göksu Türkdoğan kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. (2-0)

Dakika 70’de gelişen Bodrumspor atağında Göksu Türkdoğan topu Cem Ekinci ile buluşturdu, Ekinci’nin vuruşu yandan auta çıktı.

Dakika 72’de gelişen Uşakspor atağında Özgen’in ortasında Murat Gürbüzerol’un kafasında top ağlarla buluştu. (2-1)

Dakika 78’de gelişen Bodrumspor atağında Samet’in ara pasıyla topla buluşan Seyid kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldı, Seyid’in vuruşunda Ersin topu uzaklaştırdı.

 

Karşılaşma baştan sona heyecanlı geçerken ilk yarının sonlarında Utaş Uşakssporlu yardımcı antrenörlerden biri karşılaşmanın hakemi tarafından saha dışına gönderilirken, Utaş Uşaksspor teknik direktörü Aydoğan Tunay maçın bitiminin ardından B.B.Bodrumspor tribünlerine dönerek el kol hareketleriyle birlikte taraftarlara ağır küfürler edince kısa süreli gerginlik yaşandı.

B.B.Bodrumspor bu galibiyet ile puanını 21’e yükseltti. Yeşil beyazlı ekip ligde13. Hafta mücadelesinde 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak.

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM’UN SUSKUN ÇANLARI
Sonraki İçerikÇİZMELİ KEDİ HAYRAN BIRAKTI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.