SAHNE’DE EVLENME TEKLİFİ

SAHNE’DE EVLENME TEKLİFİ

3809
0
Paylaş

Ünlü şarkıcı Demet Akalın önceki gece Türkbükü’ndeki Sahne İstanbul Bodrum’da sahne aldı. Sahne İstanbul tıklım tıklım dolarken Demet Akalın sevilen şarkılarıyla misafirlerine müzik dolu bir gece yaşattı.Demet Akalın’ı şarkıcı dostları Deha Bilimlier ve Tan Taşçı Sahne İstanbul Bodrum’da yalnız bırakmadı.

Kendisine şampanya yollayan konuklara Akalın “Şampanya gelen yerden kötülük gelmez” derken, kendisine şampanya yollayan bir misafiri Akalın’a halı hediye etti. Demet Akalın’ın konserlerini kaçırmayan ve daha önce de halı hediye eden hayranına  Akalın  ” Geçen sene yolladığın halı salonumda bu da çok güzelmiş, teşekkür ederim” dedi.

Demet Akalın’ın sahnesinde evlenme teklifi edilirken Akalın ” Sahnemde yüzü aşkın evlilik teklifi gördüm. Sonrasında zaten çoluk çocuğa karışıyorsunuz ” dedi. Ardından yüzüğü gören Akalın ” İlk sefer için fena değilmiş, benim de ilk seferinde böyle bir yüzüktü. Gerçi ben kendim almıştım” diyerek alkış topladı. Demet Akalın evlilik için ilk adımı sahnesinde atan çifte mutluluklar diledi.  

Demet Akalın konserinin bir bölümünde sahneden inerek misafirlerin arasına dolaştı. Seyircilerin arasında sempatik tavırlarıyla dikkat çeken şarkıcı fotoğraf çektirmek isteyen hayranları kırmadı. Demet Akalın yakın dostu Deha Bilimlier’in de yanına giderek kısa bir düet yaptı.Daha sonra Tan Taşçı’ya da mikrofon uzatan Demet Akalın, ardından Tan’ı sahneye davet etti. Tan Taşçı önce ” O’na Söyle” şarkısını söylerken ardından İbrahim Tatlıses’in “Mutlu Ol Yeter” şarkısını seslendirdi. Demet Akalın Tan Taşçı’yı alkışlarla uğurlarken ” Müzisyenliğini takdir ettiğim bir arkadaşım. Seni seviyorum ” sözleriyle Tan Taşçıyı onurlandırdı.

Tan Taşçı, Demet Akalın
Paylaş
Önceki İçerik“BEYAZ ATLETLİ” PRENSES
Sonraki İçerikBODRUM LIONS’TA DEVİR TESLİM
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.