SERGİ GELİRİNİ SEVGİ ATÖLYESİNE BAĞIŞLADI!

SERGİ GELİRİNİ SEVGİ ATÖLYESİNE BAĞIŞLADI!

3352
0
Paylaş

Bodrum’da yaşayan seramik sanatçısı, hayırsever işkadını Ayşe Özer, resmin usta sanatçısı Hüseyin Macar ile birlikte sosyal sorumluluk sergisi açtı.

Uzun yıllar turizm alanında yaptığı başarılı işlerin ardından, Bodrum’da kendi atölyesini açarak seramik sanatını icra eden Ayşe Özer, LVZZ Hotel Sergi Salonun’nda Türk Sanat Dünyası’nın önde gele sanatçılarından Hüseyin Macar ile birlikte ortak bir sergi açtı. Ayşe Özer’in 40 seramik çalışması ve Hüseyin Macar’ın da 30 akrilik ve yağlıboya eserin yer aldığı sergiye Bodrum’da yaşayan sanatçılar ve sanatseverler ilgi gösterdiler.

Mor Sanat tarafından düzenlenen resim ve seramik sergisinde eserlerini ilk kez sergileyen Ayşe Özer, seramik sergisinden elde edilecek tüm geliri, Bodrum Belediyesi Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi’ne bağışlayacağını belirtti. Herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, özellikle engelli bireyler için toplum olarak daha duyarlı olunması gerektiğini vurgulayan Özer, amacının çevresinde küçük de olsa bir farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Ayşe Özer konuşmasında; “Bu serginin geliri Bodrum Belediyesi Yakaköy Engelli Sevgi Atölyesi’ne araç ve gereçlerinin alımında değerlendirilecek. Bu nedenle sergide son iki yılda yaptığım 40 eserimi sergiliyorum. Eserlerin satışının tamamının çocuklarımıza bırakacağım. Amacımız bu konuda farkındalık yaratarak engelli gençlerimiz için desteği arttırmak.” dedi.

Bodrum Belediyesi Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi Yöneticisi Hilal Karakaş da Bodrum için büyük yatırımlar yapan Ayşe Özer’in atölyeleri için yaptığı serginin önemine değinerek, “Her şeyi devletten, yöneticilerden beklemek, onların sorunlara çözüm olmasını beklemek yerine, Ayşe Özer gibi hayır severler ile çok daha kısa sürede öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Bu gibi yardım etkinliklerinin artarak, bizim ve bizim gibi derneklere yardım sağlaması en büyük temennim.” dedi.

Mor Sanat organizasyonuyla LVZZ Hotel Sergi Salonu’nda açılan sergi, 23 Temmuz tarihine kadar açık kalacak.

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM’DA KIZ KIZA BİR TATİL
Sonraki İçerikBODRUMSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.