SESSİZ SEDASIZ DÖRDÜNCÜ KEZ DÜZENLENİYOR

SESSİZ SEDASIZ DÖRDÜNCÜ KEZ DÜZENLENİYOR

2301
0
Paylaş

Bodrum’da ilgiyle gerçekleşen, sanatseverlerin, önemli çağdaş ressamların eserlerine kendilerinin değer biçebileceği sessiz müzayede heyecanı devam ediyor. Oasis Sanat Galerisi ve Arp Sanat Galerisi’nin iş birliğiyle düzenlenen müzayede 12 Mar Salı günü saat 18:00’de başlayacak ve 28 Mart 2019 tarihine kadar, pazartesi hariç her gün 11.00 -19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

OASİS SANAT GALERİSİ’NDE DEVAM EDİYOR!

Bodrum’da ilgiyle gerçekleşen, sanatseverlerin, önemli çağdaş ressamların eserlerine kendilerinin değer biçebileceği sessiz müzayede heyecanı devam ediyor. Sanata farklı bir bakış açısı getiren sessiz müzayede Oasis Sanat Galerisi’nde dördüncü kez sanatseverlerle buluşuyor.

Bodrum’da Oasis Sanat Galerisi’nde önemli çağdaş ressamların eserlerinin yer alacağı sessiz müzayede 12 Mart Salı günü www.sessizmüzayede.com’da başlıyor. Oasis Sanat Galerisi ve Arp Sanat Galerisi’nin iş birliğiyle düzenlenecek müzayedede Türk ve yabancı çağdaş sanatçıların eser seçkisi yer alıyor. Yusuf Bilge, Hikmet Çetinkaya, Haluk Evitan, Hüseyin Macar, gibi sanatseverler www.sessizmüzayede.com’dan ve Oasis Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek eserleri görebilecekler. Müzayedenin özelliği ise internet sitesi üzerinde açık arttırmaya sunulacak eserlerin nominal değerleri üzerinden sanatseverlerin kendi fiyat tekliflerini oluşturabilmeleri.

28 Mart Perşembe günü saat 19.00 ‘a kadar devam edecek sessiz müzayede, Oasis Sanat Galerisi ve www.sessizmüzayede.com üzerinden tüm sanatseverler ve koleksiyonerlere ulaşabilecek. Oasis Sanat Galerisi’nden ve 0252 317 00 02 Dahili :12 nolu telefondan eserlere teklif verilebilir.

İletişim

OASİS Alışveriş, Kültür ve Eğlence Merkezi Oasis Sanat Galerisi

Tel: 0 252 317 00 02 Dahili: 12 Faks: 0 252 317 11 00

www.oasisbodrum.com

Paylaş
Önceki İçerik‘ŞEFFAF’ BELEDİYECİLİK SÖZÜNÜ İMZALADI
Sonraki İçerikBODRUM İSMAİL BAŞKANINI UNUTMADI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.