“SS19 TIE-DYE” YALIKAVAK BEYMEN’DE TANITILDI

“SS19 TIE-DYE” YALIKAVAK BEYMEN’DE TANITILDI

4470
0
Paylaş

Les Benjamins SS19 Tie-Dye koleksiyonu Yalıkavak Palmarina Beymen’de düzenlenen davetle misafirlerin beğenisine sunuldu.

Les Benjamins’in Tie-Dye Kapsül Koleksiyonu, markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın’nın katılımı ile Beymen Bodrum Yalıkavak Marina’da düzenlenen özel davet ile tanıtıldı. Davetliler arasında Ayşe Boyner, Pırıl Çetindoğan, Yasin Akkanat, Cem Telvi, Yasemin Hekimoğlu gibi isimler yer aldı.

Dünyaca ünlü moda markalarının 2019 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında geniş yer alan sezonun gözde trendi Tie-Dye’dan (Batik Boyama) ilham alarak sınırlı sayıda üretilen koleksiyon davetlilerin büyük beğenisini topladı. Göz alıcı renkleriyle dinamik bir yaz müjdeleyen Les Benjamins Tie-Dye Kapsül Koleksiyonu’nda kadın ve erkekler için kimono, şort, bisikletçi şortu ve tişörtler yer alıyor.

Les Benjamins markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın’nın katılımı ile gerçekleştirilen koleksiyon lansmanına aralarında Ayşe Boyner, Cem Telvi, Pırıl Çetindoğan, Didem- Emre Ergani, Kaya-İrem Demirer, Gülden Büyükuçak, Mahbube Gürkan, Akshay Ganguly, Ayşem Saraçoğlu da yer aldığı çok sayıda ünlü isim katıldı.

6 Temmuz’da seçili Beymen Mağazaları’nda satışa çıkan koleksiyon 8 Temmuz’dan itibaren Les Benjamins Istanbul’da da satışa sunulacak.

Paylaş
Önceki İçerikİŞTE TATİL DOSTU 10 TEKNOLOJİK AKSESUAR
Sonraki İçerikBÜYÜK USTALARIN ESERLERİ BODRUM’DA BULUŞUYOR
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.