THE BODRUM CUP BODRUM-BODRUM ETABI BAŞLADI!

THE BODRUM CUP BODRUM-BODRUM ETABI BAŞLADI!

1717
0
Paylaş

 

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı büyük bir hızla devam ediyor. İlk gün Karaada etrafını dönerek Bodrum’un en hızlısı olabilmek için yarışan yelkenciler, ikinci güne de oldukça motive başladı.

Yarışın ikinci gününde Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı için start verildi ve tekneler bu kez Radisson Collection’un bulunduğu Akyarlar’a doğru yelken açtı. 15 mil uzunluğundaki rotada finiş hattını ilk geçen ekip olmak için bütün hünerlerini gösteren yelkenciler, rüzgârın gücünü en iyi şekilde kullanarak hızla yol almaya başladı.

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup, sadece denizde değil karadaki etkinlikleriyle de ilgi çekiyor. Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı’nın ardından karadaki etkinlikler Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Yarış Merkezi’nde devam edecek. Saat 17.00’de Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil eden Bodrumlu genç yelkenciler Yiğit Yalçın Çıtak ve Ecem Güzel “Deneyim Sahnesi”nde yaşadıklarını anlatacak. Ardından Deniz Alnıtemiz’in “Rüzgarın Getirdikleri” isimli stand-up gösterisi gerçekleştirilecek. Yarış Merkezi’ndeki etkinlikler, ücretsiz olarak tüm Bodrum halkının katılımına açık olacak.

Radisson Collection Hotel, Bodrum Genel Müdürü Sezgin Adalı, “Radisson Collection Hotel, Bodrum olarak bu yıl 36.sı düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup’ın 23 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı ile paydaşları arasında bulunmaktan ve yelken sporuna destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Turnuvada yarışan tüm sporcuları ve misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyor ve işbirliğimizin gelecekte de devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Maximiles Black The Bodrum Cup’ın 36. Yıl Yarış Rotası:

23 Ekim Çarşamba – Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı

24 Ekim Perşembe – Metro Bodrum-Çökertme Etabı

25 Ekim Cuma Opet Çökertme-Kissebükü Etabı

26 Ekim Cumartesi Anadolu Sigorta Kissebükü-Bodrum Etabı

Paylaş
Önceki İçerik“SARAY, 1 GÜNDE 3710 EMEKLİ MAAŞI HARCAMAK İSTİYOR”
Sonraki İçerikBODRUM, TURİZMDE ZOR AMA BAŞARILI BİR SINAV VERDİ
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.