TUĞBA ÖZAY BODRUM SEZONUNU AÇTI

TUĞBA ÖZAY BODRUM SEZONUNU AÇTI

2454
0
Paylaş

Yaz sezonunda ünlülerin akın ettiği Bodrum’da Tuğba Özay sezonu açtı. Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen Tuğba Özay, Bodrum’un dört bir yanını gönlünce gezdi.

Hafta sonunu fırsat bilen Tuğba Özay Bodrum’a gelerek sıcak havanın tadını çıkarttı. Bodrum’a gelmeden önce yaptığı araştırma ile arkadaşlarından aldığı referansları değerlendirdiğini söyleyen ünlü manken,  www.vipbodrumtransfer.com isimli siteden özel araç kiralayarak beraberindeki dostlarıyla Bodrum’un tüm koylarını gezdi. Kiraladığı lüks aracıyla Gümüşlük, Gündoğan, Yalıkavak ve Gölköy ile Türkbükü’nü gezen Özay Bodrum’un koylarındaki sessizliğe hayran kaldığını söyledi. Sezona hazırlıklarını yapan yeni mekanları da gezdiğini sözlerine ekleyen ünlü manken, kısa süren tatilinin ardından İstanbul’a döndü.

 

Paylaş
Önceki İçerikNASA, UZAY FOTOĞRAFINI NOTALARA DÖKTÜ
Sonraki İçerikBODRUM HAYVAN DOSTU KENT OLACAK
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.