VARYETE’DE ÜMİT YAŞAR SAHNESİ

VARYETE’DE ÜMİT YAŞAR SAHNESİ

14574
0
Paylaş

 

Farklı yorumu ve sahne performansıyla sahnelerin sevilen seslerinden Ümit Yaşar önceki akşam Bodrum Varyete’de sahne aldı.

Sahneye mega star Tarkan’ın ” Dön Bebeğim” şarkısıyla çıktı. Aynı zamanda usta bir Neyzen olan Yaşar ilk şarkısından sonra dinleyicisine ney taksimi yaparak adeta bir müzik ziyafeti yaşattı. Taksim sonrasında hareketli şarkılarıyla programına devam eden sanatçı masalarında oturan konuklarına, ” Arkadaşlar ben kendi düğünümde kadar oynamadım, ben söylüyorum ben oynuyorum siz mi eğlenmeye geldiniz ben mi” diyerek programına devam etti. İki saat sahnede kalan Ümit Yaşar programını Serkan Kaya’nın ” Mesele” şarkısıyla tamamlayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM TED KOLEJİ’NE MÜZİK YARIŞMASI’NDAÖDÜL
Sonraki İçerikMAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.