Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı: Denizin Kızları şampiyon

Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı: Denizin Kızları şampiyon

1042
0
Paylaş
Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı

Yalıkavakspor, Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Bursa Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek şampiyon oldu. Denizin Kızları kupayı Bodrum’a getirdi.

Bodrum’un gururu Yalıkavakspor, Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Bursa Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Denizin Kızları, Ankara’da elde ettiği bu tarihi başarıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Bodrum’a getirdi.

Bodrum’un kadın hentbolundaki temsilcisi Yalıkavakspor, Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Bursa Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek 2026 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu oldu.

Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında sahaya şampiyonluk hedefiyle çıkan Denizin Kızları, büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmanın sonunda kupaya uzanan taraf oldu.

Yalıkavakspor’un bu başarısı, Bodrum’da büyük sevinç yaratırken Cumhurbaşkanlığı Kupası, kadın hentbolunda Bodrum temsilcisinin sezon başındaki önemli hedeflerinden birinin gerçekleşmesi anlamına geldi.

Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı
Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı

Denizin Kızları finalde kupaya uzandı

Cumhurbaşkanlığı Kupası yarı finalinde Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nü 32-31 mağlup ederek finale yükselen Yalıkavakspor, finalde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Bodrum temsilcisi, karşılaşma boyunca mücadele gücünü ortaya koyarken son düdüğe kadar oyun disiplininden kopmadı. Kritik anlarda ortaya koyduğu performansla rakibine üstünlük sağlayan Denizin Kızları, final mücadelesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Bu sonuçla Yalıkavakspor, yeni sezonun ilk büyük kupalarından birini kazanarak Bodrum’a Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı getirdi.

Yalıkavakspor’dan Bodrum’a büyük gurur

Yalıkavakspor’un Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu, yalnızca takım için değil, Bodrum’un spor camiası için de önemli bir başarı oldu.

Yalıkavakspor’un yıllardır kadın hentboluna yaptığı yatırım ve ortaya koyduğu mücadele, Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu ile taçlandı.

Denizin Kızları, Ankara’da kazandığı kupayla Bodrum’un adını Türkiye kadın hentbolunda bir kez daha zirveye taşıdı.

Yalıkavakspor’un şampiyonluğu, kulübün sosyal medya hesaplarından da büyük coşkuyla duyurulurken, taraftarlar ve Bodrumlular şampiyonluk sevincini paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası Bodrum’a geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında finali kazanarak Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın sahibi olan Yalıkavakspor, sezonun ilk büyük hedeflerinden birini gerçekleştirdi.

Başantrenör Kıvanç Özcan yönetimindeki Denizin Kızları, yeni sezona şampiyonluk kupasıyla başladı.

Yalıkavakspor’un Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu, Bodrum’un kadın hentbolundaki yükselişinin de önemli göstergelerinden biri oldu.

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nden Türkiye’nin zirvesine uzanan başarı hikayesinde bu kez kupa var.

Bodrum’un gururu Yalıkavakspor, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın sahibi oldu.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.