Öğrencilere Vurmalı Coşku…

Öğrencilere Vurmalı Coşku…

5571
0
PAYLAŞ

Ünlü davulcu Aydın Karabulut ve Drum Circle grubunun üyesi müzisyen Erhan Akhan, Bodrum Bahçeşehir Okulları öğrencileri için çaldılar.

Akademik faaliyetleriyle öğrencilere eğitici, öğretici ve keyifli zamanlar sunan Bodrum Bahçeşehir Okulları, öğrencilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. Aynı zamanda okulun velisi olan ünlü davulcu Aydın Karabulut ve perküsyon ustası Erhan Akhan, öğrencilerle bir araya geldi. Karabulut ve Akhan’a okulun müzik öğretmeni ve besteci Can Atazülal, müzisyenler Serdar Gönenli ve Serkan Uzunoğlu eşlik etti.

Ekip performanslarıyla öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Öğrenciler ayakta dans ederek ve müziğe şarkılarla eşlik ederek coşkulu bir öğleden sonrası geçirdi. Müdür Yardımcısı Koylu’nun, performans aralarında tüm ekip üyelerine, öğrencilerin merak ettiği soruları sorduğu program, aynı zamanda Bodrum Bahçeşehir facebook sayfasından canlı olarak yayınlandı.

Programın sonunda öğrencilere seslenen Karabulut; “Her meslekte olduğu gibi bizim mesleğimizde de çok çalışarak, azimle ve sabırla ilerleyerek başarılı olabilirsiniz. İleride seçeceğiniz meslekte sizler de başarılı olmak için çok çalışmalı, kararlı ve istekli olmalısınız ” dedi.

YORUM YOK

BİR CEVAP BIRAK

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.