BAŞKAN ARAS ESNAFI ÖNCE KUTLADI, SONRA UYARDI “YAPMAYIN”

BAŞKAN ARAS ESNAFI ÖNCE KUTLADI, SONRA UYARDI “YAPMAYIN”

2094
0
Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bayram tatilcileriyle birlikte daha da hareketlenen çarşı merkezlerindeki esnafla bayramlaşırken “Lütfen hanutçuluk yapmayalım, misafirlerimizin huzurlu bir bayram tatili geçirmelerini sağlayalım” çağrısında bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bayram namazını Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nde kıldı. Bayram namazı çıkışında vatandaşlarla bayramlaşan Aras, “Bodrum’dan tüm Türkiye’ye ve İslam coğrafyamıza huzurlu, bereketli ve mutlu bir bayram dileklerimizi gönderiyoruz. Bodrum’daki tatilcilerimizin ve heşehrilerimizin güzel bir bayram geçirmesini diliyorum. Dönüş yolunda da herkes güvenli bir yolculuk yaparak sağ salim evine, yuvasına ulaşsın” diye konuştu.

Bayramlaşmanın ardından İskele Meydanı’ndan marinaya doğru yürüyen ve esnafla sohbet edip bayramlarını kutlayan Aras, “Bu bayramda misafirlerimizin huzur içinde alışveriş yapmasını sağlayalım. Özellikle hanutçuluk konusunda duyarlılığınızı bekliyorum arkadaşlar.” uyarısında bulundu.

Başkan Aras’ın bir sonraki durağı ise Kızılağaç’taki kurban satış ve kesim yeri oldu. Burada hem esnafla hem de vatandaşlarla bayramlaşan Aras bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak “Gönlümüz, bu bayramda da hiçbir sorun yaşanmaması ve rahatsız edici görüntülerin olmamasını istiyor. Bunun için tüm arkadaşlarımız mesaide” diye konuştu. Kızılağaç’taki kesim alanında kendisine bir kurbanlık hediye eden Kerem Yaşar isimli vatandaşın da gönlünü alan Aras, kurbanın kesilerek ihtiyaç sahiplerine ve Belediyenin geçici bakım evinde konaklayan misafirlere pay edilmesini istedi. Aras daha sonra geçici barınma evini ziyaret ederek burada bir süreliğine Belediyenin misafiri olan vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Paylaş
Önceki İçerikDİKKAT! GOLF SAHASINDA KRİPTO PARA VAR…
Sonraki İçerikSICAKLARDA GÖZLER DE RİSK ALTINDA
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.