ÇAĞDAŞ BODRUM BURSA DEPLASMANINDAN DA PUANLA DÖNDÜ

ÇAĞDAŞ BODRUM BURSA DEPLASMANINDAN DA PUANLA DÖNDÜ

778
0
Paylaş

 

İlk senesinde bir üst lige çıkma başarısı gösteren ve bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 7. Hafta mücadelesinde Gemlik Spor Salonu’nda Akran Gemlik Basketbol ile karşılaştı.

Lig birincisi olarak çıktığı karşılaşmada maça hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk yarıda soyuma odasına, 21- 35 önde giden takım oldu.

Bursa Deplasmanı’nda maçının başlama düdüğüyle yine oyunda rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, maçı 51 – 68 galip tamamladı.

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, İçinde olduğumuz yolculuk önemli çünkü hedefimiz büyük. Hedefimiz doğrultusunda antrenmanlarımız oldukça sert geçiyor. Sert geçen antrenmanların karşılığını da maçlarda almaya başladık. Bugün sahada iyi bir defansif Performans vardı. Tüm oyuncularımız maksimum gayret gösterdi. Hatalar oldu tabiki. Bu yüzden basketbol için ben hatalar oyunu benzetmesini yapıyorum. Ama  hatalara rağmen sahada güçlü olmaya devam etmek önemli. Biz de takım olarak bunu yapmayı başardık. Antrenmanlardaki ruhu maçlarda daha iyi yansıtmaya başladığımızı düşünüyorum ve takımımı tebrik ediyorum. Akran Gemlik’e de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim”. dedi.

Ligin 7. Haftasına 1. Olarak giren ve aldığı galibiyet ile yerini koruma anlamında önemli bir maç kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Kendi evinde oynanacak olan 8. Hafta maçları kapsamında mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 17.30’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor ile karşılaşacak.

Bodrumlu sporseverlere heyecan dolu ve seyir kalitesi yüksek bir maç yaşatacak karşılaşmaya tüm Bodrumlu sporseverleri davet eden Çağdaş Bodrum Spor Kulubü’nün bu seneki yeni hedefi Süper Lig.

Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, ligin üst sıralarında yer alarak A takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından bir olacağının mesajını veriyor.

Paylaş
Önceki İçerikBELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU HER HAFTA KAPALI GİŞE
Sonraki İçerikBAŞKAN ARAS, CANLI YAYINDA İKLİM EYLEM PLANINI KONUŞTU
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.