ÇÖKERTME’DE ŞENLİK TEMİZLİKLE BAŞLIYOR!

ÇÖKERTME’DE ŞENLİK TEMİZLİKLE BAŞLIYOR!

1008
0
Paylaş

 

Çökertme’de geleneksel hale gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları bu sene yine coşkulu bir kutlamaya hazırlanırken hem kutlama etkinliklerin ilk adımı hem de çevre farkındalığı yaratmak amacıyla, Çökertme Muhtarı Ertan Konar ve Captain İbrahim Restoran öncülüğünde bir temizlik etkinliği yapılacak.

Hem deniz dibi, hem de kumsal temizliğini içeren etkinlikte 10 profesyonel dalgıç ile gönüllüler 24 Ağustos günü, deniz dibi temizliği yaparken, bir yandan da Çökertme yaşayanları sezon boyu sahil şeridinde biriken atıkları toplayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının en önemli hazırlığını gerçekleştirmiş olacaklar.

Bu etkinliğe katılmak isteyenlere bir çağrıda bulunan Captain İbrahim’in işletme sahibi İbrahim Günyel, çevreye ve denize verilen hasarın minimize edilmesi ve çevrede yaşayanlarda bir farkındalık oluşturabilmek için, bu sene kutlama ve temizlik etkinliğini bir arada yapmayı planladıklarını belirtti. İbrahim Günyel, “Doğayı Birlikte Temizleyelim, Denizlerimizi Güzelleştirelim” sloganıyla yapacakları etkinliğe katkı vermek isteyen herkesi 24 Ağustos Perşembe günü saat 15;00’de Captain İbrahim’de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

 

Paylaş
Önceki İçerikARAS’TAN SAZKÖY VE SU HATTI PATLAMALARI AÇIKLAMASI
Sonraki İçerikCHP MİLLETVEKİLİNDEN AKBELEN İÇİN SORU ÖNERGESİ
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.