GÜZELİM DİYENE VURDU GEÇİRDİ

GÜZELİM DİYENE VURDU GEÇİRDİ

3371
0
Paylaş

Şarkılarıyla olduğu kadar yayınladığı sosyal içerikli videolarla da dinleyicisinin sevgisini kazanan Aydilge, bu sefer de Miss Turkey Güzellik Yarışması ve estetikli güzeller konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

”Bize nasıl bir güzellik anlayışı dayatılıyor ki 18-19 yaşındaki genç kızlar bıçak altına yatıp yüzlerini değiştirme gereği hissediyorlar?” diye soran sanatçı, dünyada her yıl 1 milyon kadının zayıflama ilaçları, yeme bozuklukları ve yanlış diyetler nedeniyle öldüğünün altını çizdi. Genç takipçilerine ”Popüler kültürün size dayattığı rol modellere benzemek zorunda değilsiniz, siz olduğunuz gibi zaten güzelsiniz” diye seslenen sanatçı, ‘kimsenin sizi kağıt bebek gibi kesip biçmesine izin vermeyin” dedi.

Aydilge

Güzel olmakla ya da zenginlikle övünüp, karşısındakini aşağılayan insanlarla nasıl mücadele edeceğini soran bir takipçisini de yanıt veren Aydilge ”Kilonuzla, boyunuzla tipinizle dalga geçen herkes, unutmayın ki kendi içsel boşluğunu yansıtıyordur size. Övüneceği başka bir şeyi olmadığı için mecbur parasıyla övünüyordur. Kalbin fakirliği, cebin zenginliğiyle geçmiyor.” Diyerek son noktayı koydu.

Paylaş
Önceki İçerikİŞTE TATİLCİLERİN BİR NUMARASI
Sonraki İçerikBODRUM BÖYLE KOŞU GÖRMEDİ
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.