“Kadın Olmadan” Buruk açılış!

“Kadın Olmadan” Buruk açılış!

7749
0
Paylaş
İsmail Altındağ, Ebru Akçatepe Bozatlı

Sinema ve tiyatro dünyasının duayen sanatçısı Halit Akçatepe’nin kızı Ebru Akçatepe Bozatlı, yeni sergisini Bodrum’da açtı. Geçtiğimiz aylarda yitirdiğimiz, sinema ve tiyatro dünyasının duayen sanatçısı Halit Akçatepe ile birlikte Bodrum’da açmayı planladıkları ‘Kadın Olmadan’ isimli sergisini babasına ithaf eden Ebru Akçatepe Bozatlı’nın Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergisi, Bodrum ve istanbul cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Resim tutkusunu 2007’den itibaren eşi ünlü ressam, heykeltıraş ve grafiker Şinasi Bozatlı’nın atölyesinde profesyonel olarak geliştiren Ebru Akçatepe Bozatlı, Viyana Ekonomi Üniversitesi Reklamcılık ve Pazarlama bölümünü bitirdikten sonra Viyana Film Akademisinden de mezun oldu. Gönlünü uzun yıllarıdır kaptırdığı resim sanatını İstanbul, Bodrum ve Viyana atölyelerinde devam ettiren Ebru Akçatepe Bozatlı, resim çalışmalarını halen Gündoğan’da bulunan atölyesinde devam ettiriyor.  Ebru Akçatepe Bozatlı’nın “Kadın Olmadan” isimli sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde 20 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.

Paylaş
Önceki İçerikMobilya dendiğinde “Doğrucan’a” gidilir
Sonraki İçerikÇin mutfağını Bodrum’a benimsetti
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.