KARAOVALI KADINLAR 8 MART’TA SİNEMA KEYFİ YAŞADI

KARAOVALI KADINLAR 8 MART’TA SİNEMA KEYFİ YAŞADI

2233
0
Paylaş

Bodrum’un tarım ağırlıklı mahallesi Karaova’nın üreten kadınları, 8 Mart Kadınlar Günü’nde sinema keyfi yaşadı.  Bodrum Belediyesi ve Cinemarine Sinemalarının destekleri ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilk kez sinemaya giden Karaovalı kadınlar, gönüllerince eğlendi. Bodrum köylerinde yaşayan kadınlar sinemada “Eltilerin Savaşı” isimli Türk komedi filmini izledi.

Belediye’nin tahsis ettiği araçlarla Mumcular ve Turgutreis mahallelerinden Bodrum merkeze gelen kadınları, fuayede Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ile ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı karşıladı.

Türkiye’de 8 Mart’ın bir kutlama değil anma etkinliği olduğunu söyleyen Çakaloğlu, “Bu anlamlı günde konuşacak ve tartışacak çok konumuz var. Biz birkaç saatliğine de olsa, kadınlarımızı mutlu etmek, onlara keyifli dakikalar yaşatmak için bu organizasyonu tertip ettik. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyoruz” diye konuştu. ÇYDD Başkanı Saraçbaşı da “Bugün kadınlarımız biraz gülsün, eğlensin istedik. Onları neşelendirecek bir film seçtik. Belediyemize ve Cinemarin’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM KENT MÜZESİ’NDE ÜÇ SERGİ BİR ARADA
Sonraki İçerikTOTEM SÖKÜLDÜ, ZEYTİN AĞACI DİKİLDİ!
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.