Yaptığı birbirinden özel şarkılarla ülkemizde müzik kalitesini daima yukarılara taşımış çok önemli bir müzik adamı ve gitar virtüoz olan Bülent Özdemir, Küba By Sebastian sahnesinde Gökçe ile izleyenlerine muhteşem bir gece yaşattı.
Kısa süre önce Küba ve Sebastian işbirliğiyle yeni konsept ile Küba By Sebastian olarak hizmet vermeye başlayan mekan, bundan böyle sahnesinde canlı performanslarla Küba’nın eşsiz mutfağından çıkan tatları bir araya getirecek.

Bodrum’da ilk olarak 1986 yılında sahne alan ve müzik hayatına da yine Bodrum’da gitarıyla şarkı söylerek başladığını söyleyen Bülent Özdemir, ” Bodrum’un içinde küçük barlarda gitarımla şarkı söyleyerek başladığım Bodrum kaçamaklarım, seneler geçtikçe bir tutku haline gelmeye başladı. Yılın en az 6 ayını geçirdiğim Bodrum, her ne kadar benim ilk tanıdığım günden bu yana değişmiş de olsa, havası, suyu, doğasıyla hala benim için çok özel. 33 yıl dile kolay. Büyük bir tutku var aramızda.” diyerek, Bodrum’a olan tutkusunu da izleyicileriyle paylaştı.
Yeni konsepti ile sahnesinde ilk olarak bestelerin efendisi Bülent Özdemir & Gökçe performansı ile misafirlerini ağırlayan Küba By Sebastian, bu akşam yumuşacık sesi ile Bodrum Gecelerine baharı getirecek olan Gökhan Sezen’i sahnesinde ağırlayacak.
































