RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

2372
0
Paylaş

Bodrum Deniz Müzesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ve konusu “Halikarnas Balıkçısı” olan Bodrum Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması’na katılan eserler elenerek dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmanın Bodrum Deniz Müzesi’nde gerçekleşen ödül törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Turgay Kaya ve İMEAK DTO Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç de katıldı. Barbaros Yachting, BODTO, DTO Bodrum ve Bodrum Spor Yelken Kulübü sponsorluğunda 7 ve 8’inci sınıflar arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yapılan elemeler sonucu dereceye giren öğrencilerden birinci, Eda Kallemoğlu, ikinci Defne Tahsin ve üçüncü Leyla Bener oldu.

Yarışmada birinci olan Eda Kallemoğlu Mavi Yolculuk ödülünü ikinci olan defne tahsin,  Sualtı Fotoğraf Makinesi ve üçüncü olan Leyla Bener de Yelken Kursu ödülünün sahibi oldular.

Ayrıca BODTO sponsorluğunda da mansiyon ödülleri ve tüm diğer katılımcılara kitap ve deniz kabuklarından oluşan hediyeler verildi. İsmet Kabaağaçlı Noonan 3 başarı ödülü ve 3 mansiyon ödülü alan öğrencilere, babasının kitaplarını imzalayarak hediye etti. Her katılımcıya müze tarafından sertifikaları verildi.

Açılış konuşmasını yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Halikarnas Balıkçısını ve O’nun Bodrum’unu anlattığı sözlerinde çok yönlü kişiliğinden, eserlerinden, Mavi Yolculukları başlatmasından bahsetti. Ardından konuşmasını yapan İMEAK DTO Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç ise eski Bodrum ve yeni Bodrum’la ilgili karşılaştırmalar yapıp, Halikarnas Balıkçısı’nı andı.

Seçici Kurulun, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Musa Köksal, Dr. Öğr. Gör. Barış Yılmaz ve Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlu olduğu resim yarışmasına katılan resimlerin katalog çalışmalarının da yapılacağı da duyuruldu.

Paylaş
Önceki İçerikGÜMBET’TEN KUMBAHÇE’YE KADAR ŞOK DENETLEME!
Sonraki İçerikİSPANYOL GÜZELİ TÜRKBÜKÜ’NDE AÇILDI
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.