TED’Lİ GENÇLER GERÇEK HAYATA BESİAD İLE HAZIRLANIYOR

TED’Lİ GENÇLER GERÇEK HAYATA BESİAD İLE HAZIRLANIYOR

911
0
Paylaş

 

TED Bodrum Koleji ile Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) kurumsal iş birliğiyle ortak bir projeye imza attı.

Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi adı verilen proje kapsamında; TED Bodrum Kolejinde öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin yaşam becerilerini geliştirmeleri, alışık oldukları hayat tarzının dışına çıkarak yeni deneyimler kazanmaları ve ileride seçmeyi hedefledikleri meslekleri tanımaları amaçlanıyor.

TED Bodrum Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Erken ve BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu’nun ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında projenin içeriğinden bahsedilerek; akademik başarının artık hayat başarısı için tek başına yeterli olmadığı sosyal becerilerin de aynı oranda önem kazandığı, geleceğin mesleklerine bugünden hazırlanmak gerektiği vurgulandı.

Proje kapsamında; öğrencilerin yaz tatilinde iki haftalık sürelerle belirlenen işyerlerinde gözlemci olarak bulunacakları ve iş yaşamını deneyimleyecekleri; öğrencilerin böylelikle edindikleri tecrübelerle ilgilerini hedefe dönüştürme ve geleceğin iş yaşamına bugünden hazırlanma olanağına sahip olacakları belirtildi.

 

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM’DA OLASI AFETLERE KARŞI HAZIRLIK
Sonraki İçerikELEKTRİKLİ SCOOTER ŞİKAYETLERİ YÜZDE 615 ARTTI!
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.