TÜGEM Bodrum’dan Torba’daki canlara büyük destek
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bodrum yönetim kurulu ve üyeleri, Torba Barınağı’na anlamlı bir bağış gerçekleştirdi.
Toplamda 300 kg mama bağışı yapan ekip, barınaktaki can dostlarının yüzünü güldürdü. Barınağa yapılan ziyaret sırasında hem barınak çalışanları hem de hayvanlar büyük mutluluk yaşadı. Mama teslimi sırasında konuşan TÜGEM Bodrum Başkanı Sevil Ece Gümüş Kapar, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
“Onların gözlerindeki minnettarlık, her şeye değerdi. Hayvanların yalnızca sevgiye değil, aynı zamanda düzenli bakıma ve besine de ihtiyacı var. Bir kap mama, bir damla su, bir parça ilgiyle hayatlarını güzelleştirebiliriz. Bu dünyayı sadece insanlar için değil, tüm canlılar için daha yaşanır kılmak mümkün. Destek olan tüm ekip arkadaşlarıma ve barınakta özveriyle çalışan gönüllülere yürekten teşekkür ederim.”
Toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk vurgusu
TÜGEM Bodrum, bu bağışla yalnızca mama desteği sağlamakla kalmadı, aynı zamanda toplumsal farkındalığı artırmayı ve hayvanların yaşam koşullarına dikkat çekmeyi hedefledi. Kapar, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini ve toplumda hayvan sevgisinin yaygınlaşması için her fırsatta katkıda bulunacaklarını belirtti.
































