Bodrum’un ilk ve tek görsel yayın kuruluşu olarak 18 yıldır faaliyetine devam eden Kent Medya Grubu, yeni adresinde bir davet verdi.
Uzun yıllar Konacık’ta hizmet verdikten sonra geçtiğimiz ay OASİS AVM’de yeni yayın merkezinde yayın hayatına devam eden Kent Medya Grubu, yeni yayın merkezinin tanıtımını yapmak ve yeni sezonun gelmesi nedeniyle bir “Yaza Merhaba” partisi düzenledi. Bodrum’un politika, iş, cemiyet ve sanat dünyasının tanınmış simalarını bir araya getiren davete yaklaşık 600 kişi katıldı.
Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz ve Asiye Poyraz’ın misafirleri tek tek karşıladığı ve çalışma alanlarını gezdirdiği davete, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, İyi Parti Mahalli İdareler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut serdar Kocadon da bir araya geldi. Bodrum’da karasal yayın yapan ilk kanal olan Kent TV’yi bünyesinde barındıran Kent Medya Grubu, OASİS AVM Yasemin Sokak’ta düzenlenen davete katılan hanımlar şıklıklarıyla göz kamaştırırken, kıyafetleriyle de birbirleriyle adeta yarıştılar.
Davet için bir de sosyal sorumluk gerçekleştiren Kent Medya Grubu davetlileri, çiçek göndermek yerine davetiyelerde belirtilen ÇYDD ve Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışta bulunarak eğitime katkıda bulunmuş oldular.































