DENİZ MÜZESİ CANLI YAYINDA ÜNLÜ KONUKLARI AĞIRLIYOR

DENİZ MÜZESİ CANLI YAYINDA ÜNLÜ KONUKLARI AĞIRLIYOR

2400
0
Paylaş

Bodrum Deniz Müzesi canlı yayınlara başlıyor. Instagram hesaplarından yapılacak ortak yayınların, sırasıyla Savaş Karakaş, Ayhan Sicimoğlu ve Alp Kırşan olduğu müze yönetimi tarafından duyuruldu.

İlk canlı yayın, televizyon yapımcısı ve yönetmen Savaş Karakaş’la, Dumlupınar faciasının 67. yıldönümü olan 4 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak. Canlı yayında, Dumlupınar denizaltısının batışı, yaşananlar ve aralarında Bodrumluların da bulunduğu deniz şehitleri anılacak. 2004 yılında Sedat Simavi ödülüne layık görülen Dumlupınar belgeselini hazırlayan ve sunan Savaş Karakaş, derinlemesine irdelediği tarihi olayı canlı yayında izleyicilere aktaracak.

6 Nisan Pazartesi günü saat 22.00’da Ayhan Sicimoğlu’yla canlı yayında “Sualtı Arkeolojisi” konuşulacak. TV programcısı ve müzisyen kimliğiyle ön planda olan Ayhan Sicimoğlu, aynı zamanda Türkiye Sualtı Akeolojisi Vakfı’nın Kurucu Onur Üyesi ve sualtı arkeolojisine verdiği emek ve katkılarıyla da biliniyor.

Oyuncu ve sunucu kimliği dışında, bir deniz tutkunu ve sportif balıkçı olan Alp Kırşan’la ise 8 Nisan Çarşamba günü saat 21.00’da “Balıkçılık ve Deniz Tutkusu” üzerine canlı yayın yapılacak. Alp Kırşan canlı yayında balıkçılığa merakını ve deniz maceralarını anlatacak.
@bodrummaritimemuseum Müze  Instagram hesabından ve canlı yayın konuklarının hesaplarından belirtilen gün ve saatlerde canlı yayınlara katılım sağlanabilecek.

Paylaş
Önceki İçerikBODRUM BELEDİYESİ, SALGINA KARŞI PSİKOLOJİK DESTEK HATTI KURDU
Sonraki İçerikKORONA İLE MÜCADELE YIKIMA ENGEL DEĞİL
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.