İki hafta önce Bodrum Konacık Gaz Deresi Mevkii’nde sürüsüne ve kendisine saldırdığını iddia ettiği sokak köpeğini av tüfeği ile vurup, çöpe atan şahıs göz altına alınmış, söz konusu olaya hayvanseverlerin tepkisi büyük olmuştu.
Bodrum’da yaşayan hayvanseverler, olayın sessiz sedasız unutulmasına engel olmak amacıyla Tarçın’a ait görüntü ve fotoğraflar ile hazırladıkları bir video ile olayı tekrar gündeme taşıdı. Halen yargı sürecinde olan olayda fotoğraflar, video görüntüleri ve tanık beyanları toplanırken, bu video ile Tarçın tekrar Bodrum gündemine oturdu.
Muğla Barosu’ndan, Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu üyesi Avukat Arzu Ayyıldız, Tarçın’ı öldüren kişi hakkında yasal sürecin devam ettiğini belirterek, “Bodrum’de kentin ortasında tüfekle bir köpeği öldürüp çöpe atmanın adı vahşettir. Bu kişinin en ağır cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
































