5’LE BAŞLAYAN YAŞA YILDIZ’LI VEDA

5’LE BAŞLAYAN YAŞA YILDIZ’LI VEDA

4879
0
Paylaş

Bodrum’un sevilen fotoğraf sanatçısı Yıldız Feldmann, düzenlediği bir davet ile yeni yaşını kutladı.

Uzun yılar yurtdışında yaşayan ve kesin dönüşünü Bodrum’da tamamlayan Yıldız Feldman, 10 yılı aşkındır oturduğu Torba’da bulunan evinin bahçesinde bir davet düzenledi. Balıklı Ev olarak da bilinen evinin bahçesini yıldızlarla süsleyen ve her misafirin getirdiği enfes yiyeceklerle donatılmış açık büfenin bulunduğu davete Yıldız Feldmann’ın yakın dostlarından oluşan yaklaşık 40 kişi katıldı.

Bodrum Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BODFAD) üye sanatçılarından olan ve yaptığı gezilerde çektiği fotoğrafları Bodrum’da yaşayan fotoğraf ve gezi tutkunlarına sunumlarını yapan Yıldız Feldmann, davete gelen misafirlerini kapıda karşılayarak, hepsiyle fotoğraf çektirdi. “Yıldız” konseptli gece için misafirlerine “Parıldayarak gel” başlığıyla davetiye yollayan Yıldız Feldmann, Pastasını keserken yaptığı konuşmada, 50’li yaşların kendisi için tamamlandığını artık yeni bir döneme başladığını ifade ederek, dileğini tuttu ve pastasını kesti.

Bodrum’un tanınmış simalarının bir araya geldiği gecede çalınan yerli yabancı şarkılarla eğlenen Yıldız Feldmann ve misafirleri, gecenin geç saatlerine kadar birlikte olmanın tadını çıkartıp, doyasıya eğlendler. Yıldız Feldmann’ın dağıttığı nazar boncuklu deniz yıldızları ile gece sona erdi.

Paylaş
Önceki İçerikSARI YAZIN İLK, MOR SANAT’IN SON SERGİSİ
Sonraki İçerikKRİPTO MADENLERİ ÇEVREYE YILDA 800 TON CO2 SALIYOR
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.