ÇAĞDAŞ BODRUM İSTANBUL’DAN PUANLA DÖNDÜ

ÇAĞDAŞ BODRUM İSTANBUL’DAN PUANLA DÖNDÜ

1196
0
Paylaş

 

Lige çıktığından bu yana her karşılaşmasında seyircisine yaşattığı heyecan ile lige tutunma mücadelesine devam eden Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. Hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Lassa ile mücadele etti.

İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Can Uğur Öğüt, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Amar Alibegovic, Ahmet Duverioğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmanın il periyodunu 23-26 önde tamamlayarak ikinci periyodu daha etkili oynadı. Maçın ilk yarısını yüksek üçlük atışlarıyla 47-52 önde tamamlayan Çağdaş Bodrum spor kalan iki periyotta da rakibine oranla daha hızlı ataklar geliştiren ve savunmasında etkili oynayan taraf oldu. Üçüncü 10 dakikayı aldığı ribauntlarla ve top paylaşımları ile  74-75 önde geçen Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğünde karşılaşmadan 97-103 skorla galip ayrıldı.

Çağdaş Bodrum Spor ligin 20. Haftasında 12 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda Bursaspor İnfo Yatırım ile oynayacak. Son dönemde çıktığı karşılaşmalarda kendi evinde karşı takım için zor bir rakip olan Çağdaş Bodrum Spor ve Bursaspor İnfo Yatırım arasında oynanacak ve oldukça çekişmeli geçecek bu karşılaşmaya tüm Muğla Halkı davetlidir.

 

Paylaş
Önceki İçerikMERQEZART 2024 YILI İLK SERGİSİ AÇILDI
Sonraki İçerikDEPREM FARKINDALIĞI YARATMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.