Bodrum’da “Neşeli Çoban” Yiğit Yazıcı’dan solo sergi

Bodrum’da “Neşeli Çoban” Yiğit Yazıcı’dan solo sergi

2338
0
Paylaş

Yiğit Yazıcı’nın tutkulu ressamlık serüvenine eşlik eden Bodrum’daki ilk solo sergisi “Neşeli Çoban” geçtiğimiz gün, Inspera Bodrum Art Space’te, kalabalık bir sanatsever topluluğuyla açıldı.

Sanatçı olmak, resim tutkusu ve ressam olarak yaşamak gayretiyle uzun yıllardır üretimde olan Yazıcı, Bodrum’daki ilk solo sergisinde sanat hayatındaki 35 yıllını kapsayan, farklı mecralarda ürettiği işlerini sanat severlerle buluşturdu.

Tamer Mandalinci’yi temsilen katıldı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi temsilen başkan yardımcısı Av. İlknur Ülküm Seferoğlu’nun katıldığı sergide sanatçının çeşitli çizgi karakterlerden oluşturduğu tabloları sanat severlerden büyük ilgi gördü. Neşeli Çoban isimli sergisinde toplumsal cinsiyet eşitliğine de dikkat çeken Yiğit Yazıcı, “Sevginin Cinsiyeti Yoktur” isimli çalışması da en çok hatıra fotoğrafı çekilen eserlerden oldu.

Çocuklar için özel bir atölye

Sergi kapsamında yer alacak “Benim Eşsiz Dünyam” atölyesinde, Yiğit Yazıcı’nın “Neşeli Çoban” sergisindeki asamblajlarından da ilham alarak, sanatçının kullandığı fırçalar, denizden topladığı ağaç dalları, renkli ahşap parçalar ve hayatına dokunmuş bir çok malzemeyle, boyutlu bir resim oluşturulacak.

“Benim Eşsiz Dünyam” çocuklar için sanatla buluşmanın, yaratıcı düşünmenin ve yeni teknikler öğrenmenin eğlenceli ve şaşırtıcı bir yolu olacak. Kids in modern atölyelerinin ilk oturumları 19 ve 20 Nisan günlerinde “Neşeli Çoban” sergisinin bulunduğu Inspera Art Space’te gerçekleşecek.

Paylaş
Önceki İçerikDeniz Ambulansı ile Kos’tan Bodrum’a Getirildi
Sonraki İçerikBodrum’da tarihi teknoloji buluşmaları
Toyga İçözü, medya ve prodüksiyon sektöründe 30 yıla yakın deneyime sahip bir profesyoneldir. Kariyerine 1991 yılında Intermedya’da satış müfettişi olarak başlayan İçözü, Milliyet Dergi Grubu, Posta, Sabah ve Star Medya Grubu gibi önde gelen basın kuruluşlarında magazin muhabirliği ve köşe yazarlığı yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında Artı Film ve Hipa Medya’da prodüksiyon amiri olarak birçok televizyon projesine imza atan İçözü, TLC kanalında yayınlanan House Hunters Turkey programının da yapım sürecini yürütmüştür. Ayrıca 2012 yılında kurduğu bodruMania platformu ile Bodrum’un kültürel ve sosyal yaşamını aktarmaya devam etmektedir. Lisanslı yüzücü ve Enduro tutkunu olan İçözü, doğaya ve tüm canlılara duyarlı bir yaşam biçimini benimsemekte, aynı zamanda bir arama kurtarma gönüllüsü olarak da topluma katkı sunmaktadır. Eğitim hayatını Levent İlkokulu, Etiler Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır.

YORUM YOK

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.